Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti za spletno stran www.klrws.si

Spoštovani uporabniki,

V podjetju KLRWS smo zavezujoči k zaščiti vaše zasebnosti in varstvu vaših osebnih podatkov. Ta pravilnik opisuje, kako obdelujemo in uporabljamo vaše osebne podatke, ko uporabljate našo spletno stran www.klrws.si.

  1. Zbiranje in obdelava osebnih podatkov: Zbiramo in obdelujemo naslednje vrste osebnih podatkov: ime in priimek, e-poštni naslov, naslov, telefonsko številko, in ostale informacije, ki jih navedete med registracijo na naši spletni strani.

  2. Uporaba osebnih podatkov: Vaše osebne podatke uporabljamo za naslednje namene:

  • za omogočanje registracije in prijavo na našo spletno stran
  • za objavljanje dogodkov in objav, ki jih objavljate sami
  • za objavo slik in video posnetkov članov kluba in registriranih uporabnikov
  • za objavo komentarjev na objavljeno vsebino
  1. Shranjevanje in varstvo osebnih podatkov: Vaše osebne podatke shranjujemo v varnem in zavarovanim okolju, ki je dostopno le nam in našim pogodbenim partnerjem, ki skrbijo za tehnično podporo.

  2. Deljenje osebnih podatkov: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nobenim tretjim osebam brez vašega soglasja. Razen v primeru, ko je to zakonsko določeno ali ko je potrebno za zaščito naših pravic in lastnine.

  3. Vaše pravice: Imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, ki jih obdelujemo, in do njihovega popravka ali brisanja. Lahko nas tudi kontaktirate, če imate kakšna vprašanja glede našega pravilnika o zasebnosti ali obdelave vaših osebnih podatkov.

  4. Spremembe pravilnika o zasebnosti: Si pridržujemo pravico do spreminjanja tega pravilnika o zasebnosti kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe bomo objavili na tej spletni strani.