VIDEO

VZREJNI PREGLED v KLRWS

Ljubiteljem rottweilerjev, lastnikom, članom kluba, bodočim vzrediteljem smo na zadnjem jesenskem vzrejnem pregledu naredili praktičen prikaz, kako poteka vzrejni pregled in telesna ocena psa.
Namen predstavitve je, da si predvsem novi lastniki pogledate, kako se mora pes predstaviti na telesnem ocenjevanju in na preizkusu naravnih zasnov, vzrejnem pregledu.
Psa je potrebno predhodno pripraviti in ga že v dobi odraščanja učiti in predstaviti situacije, da se boste počutili vi kot lastnik in pes sproščeno in naravno. Kar pomeni, da si želimo vzrejati lepe in psihično stabilne pse z izraženimi naravnimi zasnovami in nagoni, ki jih rottweiler mora imeti in se s tem čimbolj približati standardu, ki ga opisuje.

PRIKAŽI VEČ

First IGP3 competition for me and MARC MÁRQUEZ from PRIMO’S IMPERIUM

We compete in qualifying for IGP FCI World Championship national team (out of competition) in most hard and hot time it’s possible 😵‍💫 but we made it!
I’m so proud on my boy MM93 that he show big heart, fight in this really hot day over 30°C. All 3 disciplines we work last and this was really hard but show us where we need improve. We only had 2 months to prepare after Marc’s long lasting injury. We had 3rd

Prikaži več